KAT KAMPUNG


Assalamualaikum....

Lama betoi tak update blog, lame ngat angin malas datang. Penat raye masih bersisa lagi.
Seronok balik kampung raye baru-baru ni, maklumlah dapat berkumpul ramai-ramai.

Bukannya senang nak jumpe sekaligus berkumpul. Adik beradik 12 orang
cuba bayangkan tak ke gamat rumah my mama kat Maran, Pahang. Wow 
bagai nak runtuh rumah neneknya. Jangan marah ye nek setahun sekali jer...

Masa kat kampung adalah gelagat yang menarik perhatian saye, 
Ni ha...antara gambar yang saye suka:

Si comel ni yang paling glemer and top, mulutnya keletah bukan maen lagi. Airis namenya..
Cita-cita nak jadi model muslimah gitu......

Sesi mengejar kambing...



Eem dapat pun aku tangkap kambing ni....
Sayangkan gadis comel ni, mami dia bior jer main kambing, comel tapi bucuk bau kambing.


Ni pulak baby Maria, orang sibuk beraya, dia nak tidur jer...lebih-lebih
lagi kalau abang2 handsome yang buaikan. Huh.... sampai bermimpi-mimpian dia.



Kalau diagah bukan maen tersengih nyer..Abang Mir memang geram tengok 
baby Maria, mana taknya senyum mu menawan, membuat hatiku tertawan...

Sebenarnya keseronokkan jumpe keluarga tak dapat nak di gambarkan SERONOK!!!!

Seronok seronok juge, tapi sesape yang masih pegi open house tu
makan control sikit ok! Kalau jadi cam gambor kat 
bawah ni ? Macam mane???....



STOP SAMPAI SINI DULU.....

13 ulasan:

  1. adik beradik ade 12 org? mesti meriah raya kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye dik, pening kepala neneknya..dengan kerenah cucu
      lagi.

      Padam
  2. comelnya airis tu..geram tgk budak2 comel ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eeem memang comel sangat dia ni...dan keletah juga.

      Padam
  3. MasyaAllah, comel nyaaaa beby tuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  4. fuhh..adkbradik 12 orang..mesti meriah sangat raya tiap tiap tahun..bestnye!;)

    BalasPadam

TERIMA KASIH...ATAS KOMEN ANDA