CUPCAKE PINK-FOR BABY

Assalamualaikum....

 Hari ni saya nak launch out sesuatu. Ye!! sesuatu
yang lama dah perap.
 Okay u olls pernah dengar tak baby cupcakes??
 YE!! for newborn baby ONLY.
Baby baru lahir mana pandai nak makan lagikan,
tapi ini special punya. Jangan risau baby tu takkan dapat kencing manisnya.
Cupcake ni NO SUGAR, NO FATS. Very healthy. Baking pun tak guna oven.

Tengok gambar kat bawah ni...cantik tak???

BIARLAH GAMBAR-GAMBAR INI BERCERITER...

SIAP....

Cupcake ni sesuai sangat kalau bagi kat newborn baby. Biasa kalau kita jenguk baby yang
 baru lahir atau masa majlis cukur jambul tentu bawak giftkan. Kalau kita beli kat kedai
 diaorang lekatkan baju baby  dengan jarum jer.. dalam kotak 4 segi (tak glemer gitu).
 Ini agak berbezakan. 

Untuk PAKAIAN baby kurang sesuai untuk dibentukkan 
jadi cupcake, tersangatlah tak cantiknya. 
Ianya tak nampak seperti ada cream frosting atas cupcake tu.
Ibaratkan badan saiz "S" tapi pakai baju saiz "L". 

Kalau rasa berkenan tapi takde pulak nak bagi kat newborn baby, why not bagi jerr..
kat pengantin baru ke..nanti diaorang akan dapat baby jugakkan?? 
Ye..for coming soon baby...

Buat masa ni hanya tiga warna sahaja.
PINK PUTIH, HIJAU KUNING dan BIRU PUTIH.

 Consist: 
5 Diaper - size 'S'
4 Washcloth size 11inch x 11inch
2 Pasang stokin - new born baby
1 Kotak kek
Reben hiasan
1 Scallop tag
Crinkle paper


HARGA : RM 67.00 untuk 1kotak.


Amacam? Berkenan ke?? So bolehlah order.

Sambil rewang-rewang kat sini, kalau nak beli buku agama atau 
minyak zaitun dengan harga yang berpatutan SILA KLIK.











19 ulasan:

  1. Balasan
    1. congratulation sis,
      nak order satu, as i promised

      Padam
  2. Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah baca blog adik tq for the info.

      Padam
  3. selalu ada time babay shower..hehehe
    cantik baby cupcake ni..
    salam kenal..me follow ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat sini jarang jumpa, kat luar negara byk.

      Padam
  4. haha. saya ingat boleh makan. cantik !

    BalasPadam
  5. salam ziarah.

    mula2 ingat cupcake yg real, blh la order. Rupanya ... gift untuk baby

    Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eem sedapnya cheese tu...nnt sy bertandang ke blog awk ye.

      Padam
  6. my my..that is so cute and creative..:)

    BalasPadam
  7. Lah ingt cupcake td akak...Btw. Hasil tangan akak sangat kreatif..:)

    BalasPadam

TERIMA KASIH...ATAS KOMEN ANDA