DAH SEKOLAH.....

Assalamualaikum....

HAPPY NEW YEAR..

Awal tahun ni pening kepala ibu bapa yang anak nak masuk sekolah semula.
Maklumlah pelbagai keperluan sekolah anak kena beli.
Kempihlah poket...Puasa setengah bulanlah nampaknya.

Tahun ni anak saya yang bongsu (I hope so) dah masuk tahun satu.
Excited kemain dia nak gi sekolah, harap harap sepanjang tahun macam tu. 
Jangan angat-angat taik ayam sudah.

Baru  ni sambut birthday pada 26 Dec 2012 - 6 tahun

Aik birthday 6 ari dah masuk sekolah.
Hari pertama murid tahun satu tak ramai yang meragam.
Cuma ada sorang tu tak nak masuk kelas main kejar kejar dengan cikgu, keliling tiang.
Sabor jer lah. Macam-macam..... Zaman kita dulu tak ingat dah macamana.
Kelakar tengok ragam anak-anak kecil ni mula ke  sekolah pelbagai aksi..
Tak amik pulak gambar budak yang cikgu kejar tadi..

Awal pagi belum start enjin lagi, moyok..




Dah lah..."suu..dah...cukup sudah" malas pikir nak taip ape lagi....









4 ulasan:

  1. asal monyok je tu?? mesti sebab kena bangun awal hehehe apapun, happy birthday to ur son even dah terlambat.. ngeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aroma mengantuk belum hilang....tq.

      Padam
  2. Ala kenapa monyok pulak kan best p sekolah tu...

    BalasPadam

TERIMA KASIH...ATAS KOMEN ANDA