JUMPA BAJU SAME


Assalamualaikum....

Ape khabor weh....harap sume sihat dan bertambah sihat.

Nak tanye sikit pernah tak masa u olls jalan-jalankan terjumpa 
orang pakai baju same macam baju kite (pakai masa yang same)?
What's ur reaction????.....
Kalau belum bertembung dekat, tentu u olls cepat cepat lari betul tak?

Pengalaman saya sendiri, beberapa kali terjumpa. Biasanye kalau nampak dari jauh
saya dah bagi isyarat pada sumenya terutama kat anak yang no 2.

             Saya        :"Angah jap lagi bila pandang depan control cakap juga control senyum ye"
         
             Anak no 2:"Kenapa?"

             Saya        :"Alaaa..Jangan banyak tanya, jalan terus dan control je lah"


       Memang dah tau apa reaksi dia, tu pun mujur tak masuk satu lif  dengan
 pemilik baju pendua. Saya pesan dengan dia awal2 coz dia bukan pandai nak filter
bila bercakap kena beware......

Bila dah nampak sume buat muka selamberdor (selamba+bodoh), tapi
dalam ati rasa bagai dikorek-korek nak tergelak KUAT KUAT...

Gambar kat bawah ni the latest terjumpa baju sama pada 17 sept 2012......Nasib..nasib...
Sempat bergambar lagi...

Bukan kembar tapi baju yang KEMBAR.......baju kuning tu tumpang sekaki.

Kalau u olls lahkan sanggup tak, nak bergambar same2 cam ni? kik...kik.....

terjumpa kat DOMINO PIZZA, yang kecik tu anak KU..




Memang gelihatilah...tapi kalau beli baju yang dilonggok lagi banyak kali jumpe....

so sape sape yg ada pengalaman macam saye bagitau ok....

Thank u sume..coz sudi bace entry saye. BYE....




       

8 ulasan:

  1. haha..
    malu kowt kalau Aini yang alami..
    confirm2 cabut lari awai2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang usaha cabut lari tp kalau
      dah masuk dlm lif... mcmn tu????

      Padam
  2. Akak sendiri pernah alami beberapa kali.. Kalau nampak dari jauh terus cabut.. Tapi sekali tu terserempak dalam satu majlis.. nak balik tukar dah tak sempat.. buat bodoh je lah.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa yg terkena anak2lah..
      Eem...apa nak kata kak dah terjumpa dlm majlis..
      pendam je lah perasaan...

      Padam
  3. tak pernah lagi terjumpa kembar ~ hiihhi :)

    agak-2 cam ne la agaknya ble jmpe kembo ~!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kita terjumpa, lebih dari malu kucinglah...
      Tapi budak2 sempat bergambar lagi.

      Padam
  4. So far jumpa tudung sama je. Tutup muka jugak lahhh. Haha =D

    BalasPadam

TERIMA KASIH...ATAS KOMEN ANDA